Family is Fun Festival Mogosoaia: 
27-28 Iulie 2019

 

© 2021 Copyright - Family is Love
Fabrica de Evenimente Festivus SRL 
CUI: 40899772

Politica de confidentialitate, GDPR si 'cookies'

Politica de confidentialitate Family Fun - Fabrica de Evenimente Festivus SRL 
I. Introducere
 
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Fabrica de Evenimente Festivus SRL , cu sediul in Mogosoaia, Str. Ion Baiesu 12A, în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.familyfun.ro („Site-ul”). Aceasta politica de confidentialitate descrie practicile Fabrica de Evenimente Festivus SRL  ( "compania") in ceea ce priveste informatiile colectate de la utilizatorii care acceseaza site-ul nostru la adresa www.familyfun.ro ("site") , sau care impartasesc cu noi informatii personale ("utilizatori").
 
II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 
Colectăm doua tipuri de date si informații de la utilizatori. Primul tip de informație este informația neidentificată și neidentificabilă referitoare la un utilizator (utilizatori), care pot fi puse la dispoziție sau adunate prin utilizarea de catre dvs. a Site-ului ("Informații non-personale"). Nu suntem constienți de identitatea unui Utilizator de la care au fost colectate informațiile non-personale. Informațiile non-personale pe care le colectam pot include informațiile dvs. de utilizare cumulate și informațiile tehnice transmise de dispozitivul dvs., inclusiv anumite informații despre software și hardware (de exemplu, tipul de browser și sistemul de operare pe care îl utilizează dispozitivul, preferințele de limbă, accesul la timp etc.). pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului nostru. De asemenea, putem colecta informații despre activitatea dvs. pe Site (de ex., Paginile vizionate, navigarea online, click-urile, acțiunile etc.).
 
Al doilea tip de informații sunt Informațiile personale, care sunt informații identificabile individual, și anume informații care identifică o persoană cu un efort rezonabil. Aceste informații includ: Informații despre dispozitiv: colectăm informații personale de pe dispozitiv. Astfel de informații includ date geolocatie, adresa IP, identificatori unici (de exemplu, adresa MAC și UUID) și alte informații care se referă la activitatea dvs. prin intermediul site-ului. Informații de înregistrare: Când vă înregistrați pe site-ul nostru, vi se va cere să ne furnizați anumite detalii, cum ar fi: numele complet; adresa e-mail sau fizică și alte informații.
 
II.1. Daca sunteți client al Site-ului, Fabrica de Evenimente Festivus SRL  va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obisnuințele dumneavoastra în cadrul Fabrica de Evenimente Festivus SRL , precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati în mod direct în contextul crearii contului de utilizator, în contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.
 
În cazul în care alegeți sa va creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail în baza careia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Fabrica de Evenimente Festivus SRL, iar contul creat va fi sters automat.
 
II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Fabrica de Evenimente Festivus SRL  va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebari / reclamații, în masura în care ne contactați în acest fel.
 
III. Scopurile și temeiurile prelucrării
III.1. Daca sunteți client al Site-ului, Fabrica de Evenimente Festivus SRL prelucrează datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 
- pentru desfasurarea relației contractuale dintre dumneavoastra şi Fabrica de Evenimente Festivus SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra starii comenzii etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastra si Fabrica de Evenimente Festivus SRL. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecința imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra și Fabrica de Evenimente Festivus SRL.
 
- pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumba Fabrica de Evenimente Festivus SRL  în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastra în acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecința imposibilitatea Fabrica de Evenimente Festivus SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin si deci în imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.
 
-pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Fabrica de Evenimente Festivus SRL, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimțământul dumneavoastra, daca alegeți sa-l furnizați.
 
Va puteți exprima consimțamântul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea casuței corespunzătoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți sa va dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.
 
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimțamântului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra în acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
- în scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Fabrica de Evenimente Festivus SRL de a îmbunatații permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra în acest scop este voluntara. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Fabrica de Evenimente Festivus SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 
- pentru activitaţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Fabrica de Evenimente Festivus SRL, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la bază consimțamântul dumneavoastră, daca alegeți să-l furnizați.
 
Va puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea casuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicari comerciale.
 
Furnizarea datelor dumneavoastra în acest scop este voluntară. Refuzul furnizarii consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
- pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul si a îmbunataţii experiența dumneavoastra oferita pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la bază interesul legitim al Fabrica de Evenimente Festivus SRL de a asigura funcționarea corecta a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebari sau reclamații.
 
Furnizarea datelor dumneavoastra în acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastră.
 
IV. Durata pentru care va prelucrăm datele
Ca principiu, Fabrica de Evenimente Festivus SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
 
În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastra pe întreaga durata a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Fabrica de Evenimente Festivus SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).
 
În situaţia în care sunteți client și va exercitați opțiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, Fabrica de Evenimente Festivus SRL va interpreta aceasta acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va ținem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, daca alegeți sa va stergeți contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. În cazul în care doriți sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriți ștergerea datelor, va puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. În cazul în care solicitați stergerea contului, însa pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.
 
Daca va retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Fabrica de Evenimente Festivus SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fara însa a afecta prelucrările desfașurate deFabrica de Evenimente Festivus SRL pe baza consimțamântului exprimat de catre dumneavoastra înainte de retragerea acestuia.
 
 V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Fabrica de Evenimente Festivus SRL poate dezvalui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Fabrica de Evenimente Festivus SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:
 
- pentru administrarea Site-ului;
- în situațiile în care aceasta comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Fabrica de Evenimente Festivus SRL prin intermediul Site-ului;
- pentru menținerea, personalizarea și îmbunatațirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
- pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranța și autentificarea utilizatorilor;
- pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevazute de lege;
- atunci când dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
 
VI. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate către Fabrica de Evenimente Festivus SRL pot fi transferate în afara României, catre state din Uniunea Europeana. 
Pe lângă scopurile enumerate în această Politică de confidențialitate, este posibil să împărtășim informații personale furnizorilor noștri terți de încredere, care pot fi localizați în diferite jurisdicții din întreaga lume, pentru oricare dintre următoarele scopuri:
- Gazduirea si operarea site-ului nostru;
- Oferirea de servicii, inclusiv o afișare personalizata a site-ului nostru;
- Stocarea și prelucrarea acestor informații în numele nostru;
- Servirea cu reclame și evaluarea succesului campaniilor noastre de publicitate;
- Efectuarea de cercetări, diagnostice sau analize tehnice;
De asemenea, putem divulga informații dacă avem o buna credința si credem ca divulgarea acestor informații este utila sau în mod rezonabil necesară pentru: (i) respectarea oricărei legi, reglementări, procese legale sau cereri guvernamentale; (ii) să pună în aplicare politicile noastre (inclusiv acordul nostru), inclusiv investigații privind eventuale încălcări ale acestora; (iii) să investigheze, să detecteze, să prevină sau să ia măsuri în ceea ce privește activitățile ilegale sau alte infracțiuni, suspiciuni de fraudă sau probleme de securitate; (iv) stabilirea sau exercitarea drepturilor noastre de a ne apăra împotriva creanțelor legale; (v) prevenirea vătămării drepturilor, proprietății sau siguranței noastre, a utilizatorilor noștri, a dvs. sau a oricărei părți terțe; sau (vi) în scopul colaborării cu agențiile de aplicare a legii și / sau în cazul în care considerăm că este necesar pentru a asigura respectarea proprietății intelectuale sau a altor drepturi legale.
 
VII. Drepturile de care beneficiați
În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrarii datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:
 
- dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Fabrica de Evenimente Festivus SRL , conform celor descrise în prezentul document;
- dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Fabrica de Evenimente Festivus SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
- dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Fabrica de Evenimente Festivus SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
- în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
- în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
- în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
- în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
- datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Fabrica de Evenimente Festivus SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
- dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
- dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de cătreFabrica de Evenimente Festivus SRL ătre alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
- dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
- în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Fabrica de Evenimente Festivus SRL sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Fabrica de Evenimente Festivus SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
- în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
- dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
Cu toate acestea, rețineți că aceste drepturi nu sunt absolute și pot fi supuse propriilor noastre interese legitime și cerințe de reglementare.
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@familyfun.ro.
Putem rectifica, completa sau elimina informații incomplete sau inexacte, în orice moment și la discreția noastră.
 
Cookie-uri
 
Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă, un "cookie" este o mică informație pe care un site web o atribuie dispozitivului în timp ce vizionați un site web. Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.
 
Noi și partenerii noștri de încredere folosim cookie-uri și alte tehnologii în serviciile noastre, inclusiv atunci când vizitați site-ul nostru sau accesați serviciile noastre. Cookie-urile sunt foarte utile și pot fi folosite în diverse scopuri. Aceste scopuri vă permit să navigați eficient între pagini, să activați automat anumite funcții, să vă reamintiți preferințele și să faceți mai rapida și mai ușoara interacțiunea dintre dvs. și serviciile noastre. Modulele cookie sunt, de asemenea, utilizate pentru a vă asigura că anunțurile pe care le vedeți sunt relevante pentru dvs. și interesele dvs. și pentru a compila date statistice cu privire la utilizarea de către dvs. a serviciilor noastre.
 
Site-ul folosește următoarele tipuri de module cookie:
 
A. "cookie-uri de sesiune" care sunt stocate doar temporar în timpul unei sesiuni de navigare, pentru a permite utilizarea normală a sistemului și sunt șterse de pe dispozitiv atunci când browser-ul este închis;
 
b. "cookie-uri persistente", care sunt citite numai de Site, salvate pe computerul dvs. pentru o perioadă fixă ​​și nu sunt șterse când browserul este închis. Aceste module cookie sunt utilizate acolo unde trebuie să știm cine sunteți pentru vizite repetate, de exemplu pentru a ne permite să stocăm preferințele dvs. pentru următoarea conectare;
 
c. "cookie-urile terță parte" care sunt stabilite de alte servicii online care rulează conținut pe pagina pe care o vizualizați, de exemplu, de către companii de analiză terță parte care monitorizează și analizează accesul web.
 
Fișierele cookie nu conțin informații care să vă identifice personal, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de noi de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri. Puteți elimina modulele cookie urmând instrucțiunile din preferințele dispozitivului dvs. cu toate acestea, dacă alegeți să dezactivați modulele cookie, este posibil ca unele funcții ale site-ului să nu funcționeze corect, iar experiența dvs. online poate fi limitată.
 
De asemenea, folosim un instrument numit "Google Analytics" pentru a colecta informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului. Google Analytics colectează informații cum ar fi cât de des accesează utilizatorii site-ul, ce pagini accesează atunci când fac acest lucru etc. Folosim informațiile pe care le primim de la Google Analytics numai pentru a ne îmbunătăți site-ul și serviciile. Google Analytics colectează adresa IP atribuită dvs. la data vizitei site-urilor, mai degrabă decât numele dvs. sau alte informații de identificare. Nu combinăm informațiile colectate prin utilizarea Google Analytics cu informații de identificare personală. Capacitatea Google de a utiliza și de a distribui informațiile colectate de Google Analytics cu privire la vizitele dvs. pe acest site este restricționată de Termenii și condițiile Google Analytics și de Politica de confidențialitate Google (Google Analytics Terms of Use si Google Privacy Policy).
 
Cum protejam informațiile dvs.?
 
Acordăm o mare atenție implementării și menținerii securității site-ului și a informațiilor dvs. Folosim proceduri și politici standard pentru a asigura siguranța informațiilor pe care le colectăm și le păstrăm și împiedicăm utilizarea neautorizată a acestor informații și cerem ca orice terță parte să respecte cerințe similare de securitate , în conformitate cu această politică de confidențialitate. Deși luăm măsuri rezonabile pentru protejarea informațiilor, nu putem fi responsabili pentru faptele acelora care obțin acces neautorizat sau abuzul site-ului nostru, și nu acordăm nici o garanție, expresă, implicită sau altfel, că vom împiedica acest acces.
 
Transferul de date în afara EEA
 
Rețineți că anumiți destinatari de date pot fi situați în afara EEA. În astfel de cazuri, vă vom transfera datele numai în țările aprobate de Comisia Europeană pentru a oferi un nivel adecvat de protecție a datelor sau pentru a încheia acorduri juridice care să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor.
 
Marketing
 
Putem folosi informațiile dvs. personale, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon etc., sau prin utilizarea subcontractanților noștri terți, în scopul de a vă furniza materiale promoționale referitoare la serviciile pe care credem că v-ar putea interesa.
Din respectarea dreptului dvs. la intimitate, vă oferim în cadrul unor astfel de materiale de marketing mijloacele de a renunța la primirea de noi oferte de marketing de la noi. Dacă vă dezabonați, vă vom elimina adresa de e-mail sau numărul de telefon din listele noastre de distribuție de marketing.
Rețineți că, chiar dacă v-ați dezabonat de la primirea e-mailurilor de marketing de la noi, vă putem trimite alte tipuri de comunicări importante prin e-mail, fără a vă oferi posibilitatea de a renunța la primirea acestora. Acestea pot include anunțuri de servicii pentru clienți sau anunțuri administrative.
 
Tranzacții corporative
 
Este posibil sa impartasim informatii în cazul unei tranzactii corporative (de exemplu, vanzarea unei parti substantiale a afacerii noastre, fuziune, consolidare sau vanzare de active). In cazul celor de mai sus, cesionarul sau societatea absorbanta isi asuma drepturile si obligatiile descrise in aceasta politica de confidentialitate.
Minori
Înțelegem importanța protejarii vieții private a copiilor, in special in mediul online. Site-ul nu este destinat sau adresat copiilor. In niciun caz nu trebuie sa permitem utilizarea serviciilor noastre de catre minori fara consimtamantul prealabil sau cu acordul unui parinte sau tutore legal. Nu colectam cu buna stiinta informatii personale de la minori. Daca un parinte sau un tutore afla ca copilul lor ne-a furnizat informatii personale fara consimtamantul lor, el sau ea ar trebui sa ne contacteze la office@familyfun.ro.
 
Actualizari sau modificari la această politica de confidentialitate
 
Ne rezervam dreptul de a modifica sau revizui periodic Politica de confidentialitate; schimbarile materiale vor fi efective imediat dupa afisarea politicii revizuite de confidentialitate. Utilizarea continua a platformei, in urma unor astfel de modificari pe site-ul nostru web, reprezinta recunoasterea si consimtamantul dvs. cu privire la astfel de modificari la Politica de confidentialitate si acordul dvs. de a respecta termenii acestor modificari.
Cum sa ne contactati
Daca aveti intrebari generale despre Site sau despre informatiile pe care le colectam despre dvs. si despre modul in care le folosim, ne puteti contacta la office@familyfun.ro.
 
SC Fabrica de Evenimente Festivus SRL 
 
Cod unic de inregistrare:  40899772
Nr. Înmatriculare: J23/1492/2019 
 
Modificat ultima dată: 15 Mai 2019

Classic

Program