Family is Fun Festival Mogosoaia: 
27-28 Iulie 2019

 

© 2021 Copyright - Family is Love
Fabrica de Evenimente Festivus SRL 
CUI: 40899772

Program

FAMILY IS FUN FESTIVAL

27 -28 IULIE / PARCUL MOGOSOAIA, POIANA MARE 

 

Copiii se distrează, părinții se relaxează!Cele mai bune Food Trucks, activități distractive și educative, show-uri captivante și concert Gașca Zurli!Toate pe 27 și 28 Iulie, 10.00-22.00, Parcul Mogoșoaia, Poiana Mare, intrarea liberă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Family is Fun, Hai la Festival !

Copiii se distrează, părinții se relaxează! Cele mai bune Food Trucks, activități distractive și educative, show-uri captivante și concert Gașca Zurli!Toate pe 27 și 28 Iulie: 10.00-22.00, Parcul Mogoșoaia, Poiana Mare, intrarea liberă. (În loc de bilet, da-ne un LIKE aici :) )

Prima ediție a “Family is Fun Festival” va avea loc în Mogoșoaia, în perioada 27-28 iulie, în Poiana Mare a parcului, pe o suprafața de peste două hectare. Vor fi două zile în care participanții, de la mic la mare, se vor distra, într-o zonă superbă, delimitată de pădure și lac. Cât copiii se distrează, părinții se relaxează! Intrarea la festival este liberă, mai multe pe pagina de facebook si pagina evenimentului (gasești acolo o mulțime de concursuri și informații ).

Ce se intamplă: Pe 27 și 28 Iulie, am pregătit un program extrem de variat, care să îi bucure și pe cei mici și pe cei mari. Cele trei zone : Zona scenei, cu zeci de show-uri captivante, zona de luat masa, cu o selectie de street-food super bun și zona de ateliere de creație și distracție!Pentru copii, vor urca pe scena mare a festivalului celebra Gașcă Zurli, Teo Magic Show, Clopotelul Magic, Delia Rus, Avi Alessia, Trupa de Teatru Basm, Scoala Canto si multe surprize!

De asemenea, zeci de ateliere interesante, carți, spații de joacă, gonflabile, mini piscina, zumba și altele, îi vor ține pe cei mici permanent atenți și în formă. Părinții se vor putea relaxa la umbra copacilor unde vor întinde pătura pentru un picnic reușit, alături de întreaga familie. Cele mai cunoscute truck-uri de mâncare vin la Festival pentru a fi alături de toți cei cu gusturi bune.(Smokin' Pig , Drunken Squid, OctoBus Van , Cot Cot pe roti, I, Bubble Waffle, Vanilla Elephant Food Truck, Vice Cream, Delicii Pe Roti, Voglia Di Pasta si Clatitele Suzette!) .

Ne vedem la Family is Fun Festival !27-28 Iulie 10AM - 10PM

 

Povestea noastră: Festivalul a fost creat, în principal, pentru familiile cu copii care își doresc să se relaxeze într-un cadru natural, să învețe lucruri noi și utile, prin joc și interactivitate și să aibă acces la o zonă de sport și nutriție de calitate, alături de prieteni. Family is Fun Festival are la bază un concept simplu: familia nu înseamnă doar griji și responsabilități, oboseală și calcule. Familia este, în primul rând, relaxare, distracție, joc și fun. Pentru că, până la urmă, viața de familie trebuie să fie despre bucurie !
 
Activitati
Atelier de brelocuri fistichii, Pictura 3D Picteaza 3D, Atelier de lampioane, Carti, Finger Painting, Atelier de eventaie Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk, Invatam despre miere si albinute de la Zumm, , Pictura pe cuburi de lemn Magic Spot, accesorizare felicitari cu stickere, cutii senzoriale pentru bebelusi, cursa trotinetelor, demonstratii de prim ajutor si multe altele ! Iar pe mamici le asteptam la coltul de Makeup de festival si impletituri! 
 
Cum ajungi? Recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun: Maxi taxi 508. R 436 / R 474 , Tren (Gara Mogosoaia). 
Intrarea la festival este liberă, iar programul începe în fiecare zi la ora 10:00 și se termină la ora 22:00. 
 
Partenerii Family is Fun Festival : Primaria Comunei Mogosoaia, LG, Napolact, Badsi, Aqua Carpatica Kids, Arbo Residence, Baumit, Avon.
 
Parteneri media: Radio Zu, Șapte Seri și The Smart.ro .

Classic

Program

 

 

Vrei sa fii partenerul nostru?

Scrie-ne un mesaj!

Contacteaza-ne acum